Resultaten voor isolatie

isolatie
 
Isolatiematerialen kopen BMB.
XPS voor de isolatie van spouwmuren, vloeren en kelderwanden of als ondergrond voor bezetting. EPS voor vloerisolatie en muurisolatie gevel. rots en glaswol voor geluidswerende muurisolatie en vloerisolatie zwevende vloerplaat, dakisolatie en plafond en wandisolatie., isolerende chape en uitvulmortel. randisolatie voor chapemix.
Alle soorten isolatie, isolatieplaten en isolatiematerialen.
Naast glaswol en rotswol vind je bij ons bijvoorbeeld ook EPS, XPS van Wallmate of Floormate en PIR Recticel isolatie. Elk van deze isolatieplaten beschikt over specifieke eigenschappen en voordelen, zodat je zeker en vast de geschikte isolatie zult vinden voor jouw woning.
Isolatie: info, reviews, advies, tests Test Aankoop.
Alle onze alerts. Zoek Zoek het ophalen van resultaten. Woning energie: Isoleren energie besparen. Isoleren energie besparen. Renoveer met Test Aankoop. Renoveer met Test Aankoop. Wij bezorgen je een vakman om je woning gezond en energiezuinig te maken. Renoveer met Test Aankoop.
Isolatie kopen? Dakisolatie, vloerisolatie, geluidsisolatie isolatieplaten.
Wil je weten hoe je het beste aan de slag gaat met isolatieschuim en welk gereedschap je nodig hebt? Twijfel je over de juiste isolatie voor jouw zolder of andere ruimte die je wilt isoleren? Wil je weten waar je op moet letten wanneer je een goede geluidsisolatie wilt?
Isolatie van muren Leefmilieu Brussel.
Premies en stimuli. Premies B: Isolatie en ventilatie. B2 Isolatie van muren. Isolatie van muren. Na het isoleren van uw dak is het tijd om uw muren aan te pakken. Ook zij zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het warmteverlies van uw goed.
Fotoverslag: Hoe breng je isolerende raamfolie aan? HIER.
Ze vertelt wat het is en hoe je het aanbrengt. Wat is isolerende raamfolie? Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje lucht ertussen. Dit wordt ook wel kozijnfolie genoemd. Je creëert daardoor een extra isolerende laag. Daardoor krijgt enkel glas bijna de kwaliteit van dubbel glas, of dubbel glas bijna de kwaliteit van HR-glas. En dat voor acht euro per verpakking! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Er bestaat ook folie die direct op het raam wordt geplakt, maar dat is bijna net zo duur als nieuwe ramen en is vooral geschikt voor monumentenglas.
Spouwmuurisolatie Spouwisolatie Nu-Isoleren.be.
Wilt u deze optimaliseren, dan kan er extra isolatie in de spouw aangebracht worden. Hiervoor wordt specifiek isolatiemateriaal gebruikt, dat door het leven gaat als spouwisolatie. Deze isolatie aanbrengen kan zowel tijdens het bouwen als achteraf. Waarom investeren in spouwmuurisolatie?
Isolatie MPA.
Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Lummen: 32 013 53 26 00 Lille: 32 014 42 12 10 32 047 21 73 280.
Isolatie Livios. background. Layer 1.
Om je vloer te isoleren, heb je verschillende opties: geïsoleerde welfsels, isolatieplaten, isolerende mortels en PUR. Bereken je besparing met het Isolatiekompas. Hoeveel kWh, CO2 en geld je precies bespaart met na-isoleren, bereken je eenvoudig met het nieuwe Isolatiekompas van Recticel Insulation.
Glaswol en rotswol isolatie online kopen Bouwdepot.be.
Glaswol en rotswol is verkrijgbaar in dekens, maar ook in platen en specifieke vormen voor het plaatsen in hoeken bij hellende daken. Glaswol en rotswol is tevens verkrijgbaar in verschillende dikten met bijpassende isolatiewaarden. In onze webshop kunt u glaswol en rotswol bestellen in verschillende dikten.
Verbeterd ontwerp en isolatie.
Onze efficiënte isolatie zorgt voor lagere energiekosten en heeft een positief effect op de ecologische voetafdruk. Architecten, ontwerpers en gebouweigenaars zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen om het ontwerp en het design van gebouwen te verbeteren, plus manieren om die gebouwen efficiënt te isoleren.

Contacteer ons